Bible domácího pečení
Zajímavá cena
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, ...
-7%
555 Kč
517 Kč
Skladem 1 ks, expedice 18.11.
- ISBN:
- 978-80-242-7544-4
- EAN:
- 9788024275444
- Náš kód:
- 88770
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
Autor | Beranbaumová Levyová Rose |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 760 |
V prodeji od | 2021-08 |
Rok vydání | 2021 |
Pořadí vydání | 3 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |