Cukrářská výroba III

Vydavatelství
INFORMATORIUM
Druh
Kniha
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje ...
305 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
ISBN:
978-80-7333-139-9
EAN:
9788073331399
Náš kód:
59536

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Jazyk Česky
V prodeji od 2019-09
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 5
Druh Kniha