Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje ...
240 Kč
Skladem 2 ks, expedice 21.11.
- ISBN:
- 978-80-7541-265-2
- EAN:
- 9788075412652
- Náš kód:
- 79161
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky - přírodní a lahodné.
Autor | Bellersen Quirini Cosima |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 144 |
V prodeji od | 2024-03 |
Rok vydání | 2024 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |