Domácí zabijačka
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete ...
240 Kč
Skladem 3 ks, expedice zítra
- ISBN:
- 978-80-7541-240-9
- EAN:
- 9788075412409
- Náš kód:
- 77359
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe!
Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Autor | Carsten Bothe |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 136 |
V prodeji od | 2020-12 |
Rok vydání | 2020 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |