Histaminová intolerance
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho ...
271 Kč
Předpokládaný termín 4.12.
- ISBN:
- 978-80-7492-506-1
- EAN:
- 9788074925061
- Náš kód:
- 80568
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.
Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.
Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Autor | Thilo Schleip |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 156 |
V prodeji od | 2021-03 |
Rok vydání | 2021 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |