Jak nakupovat a zpracovávat maso
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu ...
303 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
- ISBN:
- 978-80-87575-39-0
- EAN:
- 9788087575390
- Náš kód:
- 12946
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Edice | Apetit speciál |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 180 |
V prodeji od | 2015-04 |
Rok vydání | 2015 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |