Japonská kuchyně

Vydavatelství
Vašut
Druh
Kniha
Vazba
brožovaná bez přebalu
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, ...
170 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 3.1.
ISBN:
9788075413338
EAN:
9788075413338
Náš kód:
113721
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Autor Jahnke Beate mari
Jazyk Česky
Počet stran 64
V prodeji od 2024-10
Rok vydání 2024
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha