Jarní a zimní zeleninové menu
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina je ta, ...
119 Kč
Skladem 2 ks, expedice 25.11.
- ISBN:
- 978-80-85936-65-0
- EAN:
- 9788085936650
- Náš kód:
- 24710
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují
a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli,
že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku.
Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina
je ta, která vyrostla v našem blízkém okolí (pro nás, chcete-li, v Evropě)
a byla sklizena ve své přirozené zralosti.
a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli,
že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku.
Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina
je ta, která vyrostla v našem blízkém okolí (pro nás, chcete-li, v Evropě)
a byla sklizena ve své přirozené zralosti.
Autor | Pavla Momčilová |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 146 |
V prodeji od | 2010-05 |
Rok vydání | 2010 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |