Jogurt 50 snadných receptů

Vydavatelství
NASE VOJSKO
Druh
Kniha
Vazba
pevná
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
243 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
978-80-206-1615-9
EAN:
9788020616159
Náš kód:
6436
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Autor Cinzia Trenchiová
Jazyk Česky
Počet stran 128
V prodeji od 2016-10
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha