Koření a jeho užití
Druhé rozšířené a upravené (30% nových ilustrací) vydání knihy o koření. V této knize, potřebné pro každou hospodyňku, která ráda tvoří při přípravě jídel, autorka zaznamenala užití přes 100 druhů koření na různé způsoby jako pochutiny, používané při konzervaci masa, ryb, ovoce, zeleniny i hub. Dále ...
410 Kč
Skladem 1 ks, expedice zítra
- ISBN:
- 978-80-7442-119-8
- EAN:
- 9788074421198
- Náš kód:
- 78041
Druhé rozšířené a upravené (30% nových ilustrací) vydání knihy o koření. V této knize, potřebné pro každou hospodyňku, která ráda tvoří při přípravě jídel, autorka zaznamenala užití přes 100 druhů koření na různé způsoby jako pochutiny, používané při konzervaci masa, ryb, ovoce, zeleniny i hub. Dále kniha informuje o významu používání různého koření také při výrobě cukrovinek nebo léků, ale i v kosmetice. Každý druh doprovází jeho vyobrazení od akademické malířky Zdenky Krejčové.
Autor | Dagmar Lánská |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 276 |
V prodeji od | 2020-11 |
Rok vydání | 2020 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |