Obiloviny v lidské výživě
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - ...
105 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
- ISBN:
- 978-80-87250-28-0
- EAN:
- 9788087250280
- Náš kód:
- 1036
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Jazyk | Česky |
---|---|
Počet stran | 54 |
Rok vydání | 2015 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |