Rajčata 50 snadných receptů
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17-20 na 100g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v ...
240 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
- ISBN:
- 978-80-206-1312-7
- EAN:
- 9788020613127
- Náš kód:
- 20797
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17-20 na 100g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky. Již od 16. století, kdy rajče dorazilo z Ameriky do Evropy, se velmi úspěšně používá ve velkém množství jídel v četných zemích.
Jazyk | Česky |
---|---|
Počet stran | 128 |
V prodeji od | 2015-10 |
Rok vydání | 2015 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |