Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Vydavatelství
Libri
Druh
Kniha
Vazba
brožovaná bez přebalu
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
179 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
ISBN:
978-80-7277-522-4
EAN:
9788072775224
Náš kód:
16924
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Autor Jaroslav Vašák
Jazyk Česky
Počet stran 208
V prodeji od 2013-01
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 2
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha