Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
179 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
- ISBN:
- 978-80-7277-522-4
- EAN:
- 9788072775224
- Náš kód:
- 16924
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Autor | Jaroslav Vašák |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 208 |
V prodeji od | 2013-01 |
Rok vydání | 2013 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |