Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

Vydavatelství
Medica Publishing
Druh
Kniha
Vazba
brožovaná bez přebalu
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a ...
119 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
ISBN:
80-85936-44-5
EAN:
9788085936445
Náš kód:
30146
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
Autor Pavla Momčilová
Edice Pavla vaří a peče zdravě
Jazyk Česky
Počet stran 116
Rok vydání 2003
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha