Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a ...
119 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
- ISBN:
- 80-85936-44-5
- EAN:
- 9788085936445
- Náš kód:
- 30146
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
Autor | Pavla Momčilová |
---|---|
Edice | Pavla vaří a peče zdravě |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 116 |
Rok vydání | 2003 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |