Sýry

Vydavatelství
APETIT
Druh
Kniha
Vazba
pevná
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku ...
328 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 15.11.
ISBN:
978-80-87575-12-3
EAN:
9788087575123
Náš kód:
16890

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.

V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky či sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne anebo ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat…

Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali:

- Sýr v hlavní roli
- Polévky
- Téměř bez masa
- Hlavní chod
- Saláty & chuťovky
- Na malý hlad
- Dezerty
- Servis

Edice Apetit
Jazyk Česky
Počet stran 160
V prodeji od 2014-03
Rok vydání 2014
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha