Technologie přípravy pokrmů 3

Vydavatelství
FORTUNA
Druh
Kniha
Vazba
brožovaná bez přebalu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje ...
197 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
ISBN:
978-80-7373-032-1
EAN:
9788073730321
Náš kód:
26450
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Autor Hana Sedláčková
Edice Učebnice
Jazyk Česky
Počet stran 96
V prodeji od 2008-11
Rok vydání 2008
Pořadí vydání 2
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha