Technologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje ...
197 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 10.1.
- ISBN:
- 978-80-7373-066-6
- EAN:
- 9788073730666
- Náš kód:
- 25551
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Edice | Učebnice |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 96 |
V prodeji od | 2009-09 |
Rok vydání | 2009 |
Pořadí vydání | 2 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |