Technologie přípravy pokrmů 6

Vydavatelství
FORTUNA
Druh
Kniha
Vazba
brožovaná bez přebalu
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce ...
206 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 9.1.
ISBN:
978-80-7373-114-4
EAN:
9788073731144
Náš kód:
20909
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Autor Hana Sedláčková
Jazyk Česky
V prodeji od 2012-06
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1
Vazba brožovaná bez přebalu
Druh Kniha