Technologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce ...
206 Kč
Skladem 5+ ks, expedice dnes
- ISBN:
- 978-80-7373-114-4
- EAN:
- 9788073731144
- Náš kód:
- 20909
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Autor | Hana Sedláčková |
---|---|
Jazyk | Česky |
V prodeji od | 2012-06 |
Rok vydání | 2012 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |