Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha ...
240 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 18.11.
- ISBN:
- 978-80-7322-192-8
- EAN:
- 9788073221928
- Náš kód:
- 9919
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Autor | Alena Doležalová |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 216 |
V prodeji od | 2017-01 |
Rok vydání | 2017 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |