Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu ...
188 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 18.11.
- ISBN:
- 80-247-1261-X
- EAN:
- 9788024712611
- Náš kód:
- 29277
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Autor | Egon Binder |
---|---|
Jazyk | Česky |
Počet stran | 112 |
V prodeji od | 2021-02 |
Rok vydání | 2021 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Druh | Kniha |