Vaříme bez soli

Vydavatelství
Eminent
Druh
Kniha
Vazba
pevná
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu ...
328 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 15.11.
ISBN:
978-80-7281-471-8
EAN:
9788072814718
Náš kód:
17314

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme.

Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli - včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech - novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.

Autor Miroslav Légl
Jazyk Česky
Počet stran 416
V prodeji od 2013-12
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha