Zelenina

Vydavatelství
Aventinum
Druh
Kniha
Vazba
pevná
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením ...
410 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 15.11.
ISBN:
978-80-7442-037-5
EAN:
9788074420375
Náš kód:
56282
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.
Autor Eva Pekárková
Edice Artia
Jazyk Česky
Počet stran 256
V prodeji od 2019-06
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha