Zelenina
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením ...
410 Kč
Skladem 5+ ks, expedice 15.11.
- ISBN:
- 978-80-7442-037-5
- EAN:
- 9788074420375
- Náš kód:
- 56282
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.
Autor | Eva Pekárková |
---|---|
Edice | Artia |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 256 |
V prodeji od | 2019-06 |
Rok vydání | 2019 |
Pořadí vydání | 1 |
Vazba | pevná |
Druh | Kniha |