Zvěřinová kuchařka

Vydavatelství
ANAHITA
Druh
Kniha
Vazba
pevná
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, ...
407 Kč
Skladem 5+ ks, expedice zítra
ISBN:
9788087740538
EAN:
9788087740538
Náš kód:
143921
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro
všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka
s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty.
Omyl.
V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger,
tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu
krkonošské šlechty?
Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska.
V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček
a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
Autor Danka Šárková
Jazyk Česky
Počet stran 128
V prodeji od 2024-08
Rok vydání 2024
Pořadí vydání 1
Vazba pevná
Druh Kniha